Altinn

Det erbekreftet ett nytt smittetilfellet i Levanger onsdag. Det dreier seg om en person som har vært i karantene i lang tid allerede grunnet smitte i husstanden. Dette er altså er forventet smittetilfelle med kjent smittekilde og uten noen nye nærkontakter. Siste registrerte smittetilfelle er torsdag 21.1. Selv om det ser ut til å være kontroll på den lokale smitten, må vi være i høyeste beredskap for smitte fra andre deler av landet eller utlandet.

inkluderer avg ultimate driveroppdaterer

Til sammen er det nå registrert 26 tilfeller av kononasmitte i Levanger. Tirsdag kveld ble det bekreftet et nytt smittetilfelle i Levanger. Det er en ung mann som er isolert i eget hjem og i god form. Vedkommende er nærkontakt til personen som ble bekreftet positiv for to dager tilbake og dette var et forventet smittetilfellet. Det er ingen andre nærkontakter og smittesporing er således ferdig. Vi har fått bekreftet to nye smittetilfeller i Levanger i dag. Det dreier seg om to unge menn som har vært utsatt for samme smittekilde.

Ny Togtunnel Under Oslo Vil Gjøre Pendlingen Lettere Men Først Trengs Grundige Målinger

Vi fikk bekreftet et nytt smittetilfelle i Levanger mandag 19. Det dreier seg om en voksen person som er fullvaksinert og som har lette symptomer. Smittesporing er ferdig og det er få nærkontakter. Ikke tilknyttet utbruddet på Ytterøy, men annen smittekilde. Vi forventer ingen ytterligere smittetilfeller knyttet til dette tilfellet, men det kan ikke utelukkes. August bekreftet syv nye smittetilfeller i Levanger kommune. Alle har kjent smittevei og er direkte eller indirekte knyttet til tidligere påviste smittetilfeller.

  • Disse har kun to nærkontakter, hvorav den ene er elev ved Åsen barne- og ungdomsskole.
  • Du får alle funksjonene fra de mindre programvarepakkene, pluss AVG TuneUp og AVG Secure VPN. Begge disse er nyttige, men de er neppe verdt dobbelt pris (sammenlignet med Internet Security-pakken).
  • Dette problemet oppstår når skjermdriveren spinner i en uendelig løkke.

Kanskje er du en av de heldige som Rocketdrivers får en nærmest ny computer ved oppdatering av driverne, slik at kommunikasjonen i din computer blir i tipp topp stand. I dag skal jeg sette fokus på ett økende problem som det bare blir mere og mere av nå for tiden. Det er falsk antivirus, malware, sikkerhet og driverprogramvare som skal gjøre alt for å hjelpe deg for å få en bedre opplevelse på pcen din. Det som sagt en kjent sak at man får problemer på pcen før eller siden.

Identifisere Stedene Der Papiret Sitter Fast

Fortsett det gode smittevernarbeid, og hold gjerne lenger avstand enn en meter til andre der det er mulig. Smittesporing er avsluttet og det er kun to nærkontakter lokalt. Da en av disse nærkontaktene går i barnehage i Levanger vil barn og ansatte ved to avdelinger i denne barnehagen, totalt cirka 30 stk, gå i ventekarantene til barnet får bekreftet negativ prøve. De det gjelder vil få beskjed direkte fra barnehagen i løpet av kvelden 16. Svaret på prøven hos barnehagebarnet vil kunne foreligge ila morgendagen. Det vil også bli sporing av nærkontakter knyttet til flygning i samarbeid med FHI. Nærkontaktene til vedkommende som ble bekreftet smittet i går har nå fått bekreftet negative prøver.